L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 1 d’octubre del 2021

Front a la manipulació veritats com a punys: Una mentira repetida mil vegades no serà mai veritat

 

De nou tenim el PP de Tavernes i la manipulació a la ciutadania en el problema de la Goleta. Són ja moltes, massa vegades els darrers anys. Sembla que la tàctica és repetir cada cert temps una mentida i esperar que la ciutadania se la crega. Doncs de nou posarem llum a la foscor amb la qual ens volen cobrir.

EL PP demostra tindre poca memòria primer, quan al problema de la Goleta i  segon, quan al seu passotisme d’anys, obviant i oblidant eixe problema. Primer: cal recordar que la transgressió de la Goleta és va iniciar fa uns 20 anys,  per molt que el PP no li ha prestat mai cap atenció. ¿Ja no recorden com en novembre del 2000 la mar va trencar dunes i va entrar en la Goleta per primera vegada? Segon: el seu passotisme ha durat eixos 20 anys, durant els quals mai no han fet cap gestió per cercar una solució, més bé al contrari, amb el seu vot en contra han impedit sempre les iniciatives dels altres, cas de Compromís, en les institucions de l’Estat. I això és així, diguen ara el que diguen.

 

 

 

Any 2017, 2016, 2015 i 2014: Govern de Rajoy
 

El PP hauria de repassar d’on venim, on estem ara i perquè estem així. També recordar que es despreocuparen de la Goleta, tot i ser a Tavernes el partit del govern de l’Estat durant anys i, com a tal, haurien d'haver mogut fils per canviar coses. Però no feren res! Diguen ara el que diguen, no feren res. Ara, amb un govern distint a Madrid, s’erigeixen en abanderats i capdavanters en la defensa de les platges valleres. ¿A qui volen enganyar?

Durant el govern de Rajoy el PP valler va fer mutis, silenci absolut any rere any davant la problemàtica de la Goleta. Cap proposta,  cap moció en els plenaris,  cap gestió o iniciativa davant del govern de Madrid o els seus diputats... Cerqueu-ne i no en trobareu cap. Per no fer, ni acudiren, ni recolzaren la concentració del 2016 davant la Delegació del Govern a València – presidida pel gandià Juan Carlos Moragues- on s’exigien solucions per a la Goleta (fotos de davall). I això és així, diguen el que diguen.

 

On era el PP en la concentració del 2016?

La inacció, el no fer res del PP valler tenia un objectiu: no molestar el govern d'Aznar o Rajoy, que els vallers no assenyalaren com a culpable el govern de l'Estat, que no saberen que el govern de Madrid, el seu govern, tenia la responsabilitat d'actuar i solucionar. Per a ells era més important la imatge del seu partit que la defensa dels interessos de Tavernes, els quals prometeren defensar com a regidors vallers.

Quan el color del govern d’Espanya va canviar en juny del 2018, la Goleta que mai no havia importat al PP de Tavernes es va convertir en el seu objectiu prioritari. Ara que el seu partit ja no governava Espanya, exigeixen als altres les actuacions que ells mai no reclamaren al govern d’Aznar ni al de Rajoy, tot i que el govern de l'Estat és el competent i responsable. El següent vídeo del ple de Tavernes deixa moltes coses clares

 


 

Ara exigeixen i critiquen el govern municipal de Tavernes, encara que com tot el món sap, i per damunt del que diga el PP, no és competent ni té cap responsabilitat, ni legalment pot actuar en la Goleta. És per a riure vore com allò que des de l'any 2.000 mai no van demanar al govern del PP de Madrid, competent i responsable de Costes, ara li ho demanen al govern de Tavernes, tot i que saben - i tant que ho saben i ho repetim- que l'Ajuntament ni és competent, ni és responsable, ni pot actuar en la Goleta.  I això és així, diguen el que diguen.


Resposta del Govern a Joan Baldoví sobre el projecte de la Goleta


 

Múltiples gestions, preguntes parlamentàries, intervencions en el Congres i Senat

El PP exigeix als altres,  però ells ¿quines accions feren quan eren govern o han iniciat aquests darrers tres anys?.¿Quines gestions, preguntes, iniciatives... ha fet el PP en el Congrés i Senat? No en coneixem cap, res de res.  Tot el contrari de Compromís, que suma múltiples gestions davant de Costes i del Ministeri de Madrid, amb preguntes parlamentaries en el Senat i Congrés, de les quals publiquem les d’enguany només per no cansar al lector/a.

 

 

 

Ho hem dit moltes vegades: D’ençà el 2011, quan té presència en les Corts Espanyoles, Compromís ha presentat esmenes als pressupostos de l’Estat en el Congrés de Diputats i demana la inclusió de quantitats milionàries (200 milions per a defensa de tota la costa valenciana, 50 milions per a defensa de la costa de la Safor-Valldigna). I sempre va tindre en contra el PP: la resposta era aprofitar la majoria absoluta i votar en contra, els diputats valencians a Madrid inclosos. La postura negativa del PP a Madrid ha fet perdre anys en la solució de la Goleta i el vot en contra era del PP no de Compromís. ¿A que juguen ara, que volen ara aquesta gent del PP de Tavernes?

El PP no ha mogut mai un dit per Tavernes: Rajoy va eliminar el projecte de la canalització i millora del Vaca, entre Simat i Xeraco, en fase d'adjudicació i volaren els 40 milions d'euros i ara Tavernes pagarà 1 milió per solucionar el problema del Vergeret, també Rajoy va eliminar la subestació del Golfo per a dur l’electricitat del polígon industrial i la platja i no va fer res per impulsar un projecte definitiu de les nostres platges. I a tot això, el PP de Tavernes mut, sense dir res, sense alçar la veu. 

 

 

I ells, precisament ells, el PP valler que sempre ha mantingut un silenci sepulcral, absolut, sobre la Goleta, que mai no ha donat cap suport al govern municipal de Compromís en les gestions de Madrid o Costes, ara volen presentar-se com a salvapàtries!!!

Des d’ací reptem al PP a publicar les mocions parlamentaries, les preguntes, les iniciatives al Senat i Congrés, que al cap i a la fí és on s’ha de donar la solució definitiva, sobre la Goleta. Tranquils i tranquil·les: no en publicarà cap!!!