L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 1 d’octubre del 2021

Tavernes presenta una lleugera millora en abaixar a 1 les noves infeccions Covid-19

 

Les dades d'avui a Tavernes arrepleguen una lleugera milloria que deriva dels pocs casos de nous d'infeccions, només en sumem 1 quan el dimarts passat en van comptabilitzar 4. Tot apunta a que, encara que lentament, anem a poc a poc millorant. Estem en el bon camí i només cal continuar seguint les recomanacions sanitàries i posant-les en pràctica.

Actualment arribem a un total de pandèmia de 1665 i hi ha una disminució dels casos actius, de 9 hem passat a 8, i amb això es produeix una baixada de la IA seguint la tònica dominant al País Valencià i l'estat espanyol. Avui la IA es queda en 46 per 100.000 habitants en 14 dies, semblant a la valenciana que ja ha abaixat de 50.

L'actualització d'avui ens confirma que 2 persones han curat de la infecció i que el nombre de defuncions queda invariable en els 52 com a total de pandèmia.

La gràfica següent ens informa del que ha estat la covid des del dia 1 de juliol fins avui a Tavernes. 



Resum de les dades segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 


 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.665 (eren el dimarts 1.664)
Noves infeccions: 1 (el dimarts 4)
Casos actius: 8 (el dimarts 9)
Persones curades des de l'última actualització: 2
Incidència Acumulada: 46 per 100.000 habitants ( era de 52 dimarts)
Defuncions totals: 52