L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 6 d’octubre del 2021

L'Ajuntament fomentarà el triatló a traves d'un conveni amb la Fedeeració Valenciana i Ican Triatlon La Safor



L’Ajuntament de Tavernes ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació de Triatló Valenciana (TRICV) i l’ICAN Triathlon per a fomentar la pràctica del triatló en edat escolar i adulta, i també afavorir la promoció esportiva i turística del municipi mitjançant els esdeveniments organitzats per aquestes entitats.

El conveni permet l’estreta col·laboració entre les entitats per a la promoció esportiva del triatló, amb activitats dirigides especialment a l’alumnat dels centres educatius a través del programa ‘Esport a l’Escola’ que desenvolupa la Conselleria d’Educació junt a les federacions esportives, la promoció turística de Tavernes lligada als esdeveniments esportius i la integració de persones amb diversitat funcional.

La col·laboració s’iniciarà amb la celebració de l’ICAN Triathlon La Safor – La Ribera el pròxim dissabte 16 d’octubre, un triatló de llarga distància que transcorrerà pel terme municipal valler (concretament pel camí Real), i algunes de les activitats de promoció de la prova tindran lloc a Tavernes.
 
La signatura del conveni ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tavernes, Sergi González, la regidora d’Esports, Lara Romero, la presidenta de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, Vanessa Huesa, i Carlos Díaz, com a representant de l’ICAN Triathlon.

Sergi González i Lara Romero han destacat la col·laboració com a positiva per fomentar l'activitat esportiva i també la turística, amb una aposta pels esdeveniment esportiu de renom.