L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 3 d’octubre del 2021

El Centre Excursionista ha organitzat una activitat de marxa nòrdica per donar a conéixer aquesta modalitat esportiva

 

El Centre Excursionista de Tavernes en col·laboració amb l'Ajuntament va organitzar ahir pel mati una activitat de marxa nòrdica que tenia com a objectiu donar a conéixer a tots/es els/les participants aquesta modalitat d'esport. L'activitat va tindre lloc en l'Avinguda de les Corts Valencianes, zona del Vergeret.

 

 

 

 La marxa nòrdica és un esport originari de Finlàndia, on els esquiadors de fons, la practicaven en l'estiu quan ja no hi havia neu, tot i que avui dia ja es practica en molts llocs d'Europa . La seua practica és molt bona per a la salut ja que en fer ús de bastons, l'esportista ajuda a esmorteir els impactes de les articulacions de les extremitats inferiors, a més de treballar els braços i la part superior del cos.

 

 

 

L'activitat preparada pel CETV s'emmarca dins dels actes del 50 aniversari de la seua fundació i en aquest cas concret  es vol potenciar aquesta activitat i donar-la a conéixer al màxim nombre de vallers i valleres  aprofitant la circumstància que, amb  el recolzament de l'Ajuntament, l'entitat vallera ha presentat la seua candidatura per ser, a l'any 2.022, la seu del Campionat d'Espanya de marxa nòrdica.

 

 

 

En l'activitat d'ahir van participar sobre les 50 persones, que han desenvolupat els exercicis que una instructora de la modalitat els va anar ensenyant.