L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 8 d’octubre del 2021

L'Ajuntament millora el mobiliari del Cementerai amb 4 escales-plataforma de més seguretat als usuarisL'Ajuntament de Tavernes millora la dotació del Cementeri Municipal amb l'adquisició de 4 noves escales de plataforma mòbil de màxima qualitat per a ús dels veïns i veïnes i dels operaris municipals, amb una inversió vora els 8.000 euros, comprades a una empresa del poble. Aquest model augmenta la seguretat de qualsevol persona que les use de fet són de màxima seguretat.
 
El model d'escala-plataforma, tal com es pot comprovar en les fotografies, representen un canvi total respecte a les escales que s'usen habitualment, en ser més grans i, sobretot, disposar d'una plataforma superior protegida amb baranes con també els mateixos escalons, a més de la qualitat i seguretat.
 
 
 
Això facilita la tasca bé de l'usuari o bé d'un treballador, que pot estar sense problemes i efectuar la tasca que pensava fer, siga arreglar nínxols, o treballs de manteniment i reparació, per exemple, en el cas de treballadors municipals.
 
Un altre avantatge que tenen és el disposar de rodes que permeten el trasllat i la mobilitat dins del cementeri.