L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 15 d’octubre del 2021

ATENCIÓ: El Camí Reial estarà AVUI DISSABTE tancat al trànsit durant gran part del dia i es regularà l'accés i eixides de la platja en la rodona


 
AVUI DISSABTE, dia 16, el Camí Reial ( o CV-605 carretera Natzaret-Oliva) romandrà tancat des de primera hora del matí fins a les 5 de la vesprada aproximadament. L’accés a la platja de Tavernes, i a l’inrevés, tindrà controls que donaran pas als vehicles.  El motiu és el pas pel terme de Tavernes de la ICAN Triatló Gandia, una prova de triatló de llarga distància que es desenvolupa entre les ciutats de Gandia i Cullera.

Aquesta és una de les cites importants del calendari esportiu de Gandia i comarca, a més de ser l’únic triatló de llarga distància valencià i campionat autonòmic. Està previst la participació d’un miler de persones en la prova a partir de les 8 hores del mati.

Els triatletes participants hauran de recórrer 3,8 km natació + 173 km ciclisme + 42 km carrera a peu. Com a canvi destacable d’aquesta edició, i reivindicat pels participants, el circuit de ciclisme s’ha reduït a 4 voltes en un circuit tancat.

Aproximadament 177 persones participaran en la prova més important del triatló; sobre 645 triatletes participaran en la distància HALF – 1,9 km natació + 87 km ciclisme + 21 km carrera a peu i 400 més en la distància SHORT – 1,5 km natació + 43 km ciclisme + 10 km carrera a peu.

La natació es desenvolupa en les aigües del port de Gandia, el sector de ciclisme recorrerà el Passeig Marítim Neptú de Gandia i la carretera Natzaret-Oliva (Camí Reial valler) i la carrera a peu discorrerà per la façana marítima gandiana.