L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 11 d’octubre del 2021

L'ajuntament licita una inversió de 225.000 per asfaltar camins rurals

 

L'ajuntament de Tavernes  licita en la PCSP l'asfaltat d'un conjunt de vies rurals del terme amb una inversió de 225.000 euros, iva inclós. En concret es tracta dels camins La Torre, Garbí, Portixol i 1r, 2n i 3r Camí del Vedat, que  milloraran els  seus paviments, vorades i desaigües.

Segons la licitació del govern municipal en la PCSP, les empreses interessades a executar aquest treball tenen de termini per a presentar ofertes fins al dia 26, i amb l'adjudicació les obres s'han d'executar en 2 mesos després del replanteig de l'obra.

 

L'Ajuntament justifica l'obra en la necessitat de reparació i millora pel  seu ús continuat, així com per les afeccions de les inclemències meteorològiques i pluges torrencials que provoquen la degradació d'aquests camins. Encara que una part d'aquests camins rurals són reparats per l'Ajuntament, es veu en la necessitat de procedir a una nova pavimentació. També es procedirà a col·locar baranes en els punts on aquests camins creuen rius, barrancs i sequies, bé siga de noves on no hi ha o millorant les que es troben en mal estat.

 

Cal indicar que alguns d'aquests camins presenten actualment una pavimentació feta sense cap tipus de compactació o anivellació, sobre la qual es va realitzar un doble tractament asfàltic. El projecte contempla disposar una capa prèvia compactada de llast abans del nou asfaltatge i la construcció de trapes i embornals a la nova cota, i el pintat de les marques vials.
 
Una bona noticia, tot i que igual després sentirem i llegirem el mandra d'algun ppartit local: "este govern no fa res, no gestiona res" .