L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 26 d’octubre del 2021

El programa "Incorpora't" s'inicia de nou a Tavernes. Informació per a les persones interessades a participar-hi



Tavernes engega la cinquena edició de "Incorpora't",  el programa d’inserció sociolaboral que l’Ajuntament ofereix a través de la Regidoria de Serveis Socials. L'objectiu és  desenvolupar diferents itineraris integrats i personalitzats per a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social. 
 
El govern municipal ha aconseguit enguany una subvenció de vora 134.000 euros de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a desenvolupar "Incorpora't" que haurà d'atendre aspectes com oferir formació, orientació i assessorament per a dotar els col·lectius més vulnerables de les habilitats necessàries perquè puguen accedir al mercat laboral.
 
 
 
 
Tota aquesta tasca la du a cap un equip interdisciplinar de psicòlogues expertes en orientació i inserciólaboral, els quals treballaran de forma coordinada amb el departament de Serveis Socials municipal durant els pròxims mesos.  El telèfon de contacte per a sol·licitar informació és el 661 273 022 i el correu electrònic és incorporat@tavernes.org. També es pot acudir presencialment a l’oficina del programa, situada en la Llar del Jubilats (carrer Gabriel Hernández, 51, 1r pis). 
 
Un programa per a millorar la situació laboral

Els beneficis del programa són evidents, i això s'ha demostrat al llarg de les quatre edicions que ja s'han dut a cap. En la quarta i passada, un total de 48 persones van millorar directament la seua situació laboral i econòmica, 39 van trobar ocupació i 9 més van aconseguir noves fonts d’ingressos, fet que va contribuir a millorar la seua situació laboral. L’equip de coordinació iniciarà el programa amb les entrevistes personalitzades. 
 
 

Cal remarcar que el programa imparteix una formació reglada, tècnica i transversal, i un dels eixos bàsics del programa és reforçar la cerca de feina entre la població femenina per a millorar l’ocupabilitat i les condicions de treball de les dones.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “amb la gran faena que fan l’equip de coordinació de l’Incorpora’t i el Departament de Serveis Socials, estic segura que repetirem les bones dades d’ocupabilitat de les edicions anteriors”.