L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.253
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.956

dimecres, 6 d’octubre de 2021

PLE OCTUBRE 2021: L'Ajuntament agraeix el treball sanitari fet en el "Punt de Vacunació", amb 9381 persones vacunades

  

Un total de 9.381 persones, veïns de Tavernes, Benifairó i Simat han  estat vacunats en el "Punt de Vacunació" que ha estat instal·lat fins fa pocs dies en el local ubicat enfront del Centre de Salut de la nostra ciutat. El total de dosis administrades en aquest mesos que ha estat actiu els sanitaris han administrat 18.166 dosis.

 El ple del dilluns va donar a conéixer una carta dels responsables del Departament de Gandia on agraïen a l'Ajuntament la cessió i preparació del local on es va instal·lar el "Punt de Vacunació" així com per totes les facilitats oferides per poder dur a bon terme la tasca.
 
Per la seua banda, l'alcalde de Tavernes Sergi González, en nom de l'Ajuntament i de tot Tavernes va agrair a tot el personal sanitari, i en especial el del Centre de Salut de Tavernes, el gran treball realitzat aquests mesos de pandèmia i que ha suposat tot un èxit en la vacunació massiva al nostre poble. Tavernes reconeixia així que l'esforç del personal sanitari ha facilitat poder superar els moment més crítics de la pandèmia i mirar amb esperança el futur.