L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 7 d’octubre del 2021

L'Ajuntament habilita una oficina per els tràmits d'indemnitzacions dels afectats per la línia elèctrica del Polígon del Golfo.


L’Ajuntament de Tavernes ha habilitat una oficina d’atenció per tal d'assessorar i facilitar la presentació de documentació als agricultors i agricultores del municipi que reclamen una indemnització a Iberdrola pels danys que s’ocasionen en els camps vallers durant els treballs d’electrificació del polígon del Golfo que executa la mateixa empresa.

Tal com s'ha informat en distintes ocasions en els plens municipals al llarg de la tramitació del projecte de línia de mitjana tensió, la instal·lació fins el Polígon del Golfo es faria amb dos itpus de traçats, un soterrat majorment per zona de domini públic i un traçat aeri, quan el soterrat no fóra possible, amb la qual cosa si que s'afectaria alguns dels camps.

Ha estat durant l'execució de l'obra quan s'han afectat camps de tarongers, parets de les parcel·les o el sistema de reg per goteig dels camps.

L’oficina, situada en el departament d’Agricultura i Cadastre de l’Ajuntament (planta baixa), estarà coordinada pels departaments d’Agricultura i Urbanisme i en ella es recopilarà la informació pertinent per a tramitar la indemnització a Iberdrola.

Els tècnics municipals seran els encarregats d’assessorar i ajudar en els tràmits perquè Iberdrola indemnitze als propietaris de les parcel·les afectades per l’execució dels treballs.