L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 3 d’octubre del 2021

Avui s'ha celebrat la "1a Cursa Ciclista a la Valldigna"


Avui ha tingut lloc la "Primera Cursa Ciclista a la Valldigna" categoria cadets amb un ampla recorregut pels termes municipals i visita a les poblacions de Tavernes, Benifairó i Simat, i que ha comptat amb la participació dels Cadets Grau Pascual Retirem Amiant. 

La cursa ha comptat amb l'organització del Club Ciclista La Valldigna i la col·laboració dels ajuntaments de les localitats indicades així com diverses cases comercials. Les categories participants eren Júnior i Cadet femení i cadet masculí.

  

En conjunt tota la curs ha estat un èxit de preparació i organització, i tot un espectacle havent estat seguida la cursa per pares i mares de l'escola ciclista La Valldigna.

L'organització havia establert, entre altres, premis en metàl·lic (categoria homes i dones per igual) de 35, 25, 20,15 i 10 euros fins al cinqué classificat  i trofeus als tres primers/es

 Algunes fotos dels podis i lliurament de premis