L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dijous, 28 d’octubre del 2021

Tavernes rep el guardó Dos Flors d’Honor del programa Viles en Flor per quart any consecutiu

 
L’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT) ha premiat el municipi pel seu treball de millora i potenciació dels espais verds urbans

Un any més, el programa Viles en Flor ha premiat Tavernes amb la distinció Dos Flors d’Honor pel gran patrimoni vegetal i paisatgístic del municipi, i per la tasca de potenciació de la gestió sostenible dels espais verds urbans. La present edició dels premis organitzats per ASFPLANT, ha premiat més de 40 municipis valencians. 
 
 

La regidora Encar Mifsud ha assistit avui de matí a la gala celebrada en l’Hort Villa Rosita de Picanya per a recollir el guardó que reconeix la bona tasca del consistori valler en la millora i potenciació dels espais verds urbans, així com la promoció del desenvolupament sostenible de la infraestructura verda urbana i la creació de noves àrees verdes.

Durant l’estiu, un jurat especialitzat va visitar cadascun dels municipis guardonats per a conéixer les actuacions de millora, potenciació i ampliació dels espais verds urbans que es duen a terme. També s’ha valorat la gestió sostenible, l’educació ambiental en l’àmbit educatiu, la conscienciació ciutadana i la conservació dels entorns i els paisatges.