L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 d’octubre del 2021

Tavernes dóna una passa enrere amb 4 infeccions avui, quan dimarts no en vam tindre cap.



Les dades de la covid-19 a Tavernes tornen a ser dolentes amb l'actualització d'avui. Quan ens pensàvem després dels 0 infectats de dimarts que avui la tendència seria a la baixa i estaríem quasi en la normalitat... Tavernes ha sumat 4 noves infeccions!!! La gràfica superior ens informa de les dades des de l'1 de setembre
 
Arribem a un total de 1.673 en pandèmia, i les 4 noves infeccions asseguren quasi dues setmanes amb casos actius i això vol dir tindre una IA , més o menys elevada, mentre dure el temps de confinament dels nous casos.
 
És per això que, quan dimarts teníem 5 casos actius, ara el total és 7, la qual cosa vol dir que 2 persones d'eixes 5 actives de dimarts s'han curat de la infecció. 
 
La IA és de 40'5 per 100.000 habitants els 14 dies, o siga hem pujat la xifra del dimarts, que era de 29. Com a dada positiva que continua  inalterable la xifra de defuncions.

I del canvi dimarts-divendres només cal dir una cosa: el virus no ha desaparegut, continua ben ferm entre nosaltres i continua infectant. Precaució i responsabilitat. Tot seguit us oferim la gràfica de les dades des de l'1 de juliol.

 
 

Resum de les dades segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 





 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.673 (eren el dimarts 1.669)
Noves infeccions: 4 (el dimarts 0)
Casos actius: 7 (el dimarts 5)
Persones curades des de l'última actualització: 2
Incidència Acumulada: 40'5 per 100.000 habitants ( era de 29 dimarts)
Defuncions totals: 52