L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 7 d’octubre del 2021

"Soc com el meu mercat" la nova campanya de potenciàcio del comerç local amb regals i premis als compradors


L’Ajuntament de Tavernes i el Mercat Municipal inicien la campanya de promoció ‘Soc com el meu mercat’, amb què es repartiran més de 2.000 euros en descomptes entre els veïns i veïnes que compren en les parades del Mercat Municipal.

Amb esta iniciativa de promoció del Mercat Municipal es repartiran diferents descomptes que es troben dins de les 200 bosses que hi ha penjades per tot el Mercat Municipal. Cada setmana es sortejaran 25 tiquets entre el total de les compres de la setmana, perquè els afortunats i afortunades puguen triar una bossa amb descomptes que hauran de gastar en els comerços adherits del mercat. Cada setmana es renovaran els tiquets de les compres per al sorteig.

Des del govern municipal, l’alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, han destacat la iniciativa com un bon mitjà per dinamitzar el Mercat Municipal i incentivar a la ciutadania perquè compre en el menut comerç local. A més, amb aquestes campanyes s'ajuda a la recuperació econòmica dels comerços de Tavernes i a enfortir el teixit comercial valler..