L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 18 d’octubre del 2021

L'Ajuntament licita les obres d'acabament de la piscina coberta per un import de 991.915 euros


El govern municipal de Tavernes ha publicat la licitació de les obres de finalització de la piscina coberta, una contractació pública per un import de 991.915,73 euros, segons la PCSP. Les empreses interessades poden presentar ofertes fins el pròxim 8 de novembre. Les obres es preveuen amb una durada de 6 mesos, a comptar des del dia en que formalitze l’acta de replanteig i inici de l’obra.   

El projecte licitat preveu acabar les obres i reparar les destrosses pels actes vandàlics en la instal·lació, a més d’arreglar les infraestructures malmeses, reposar l’equipament i legalitzar les instal·lacions. Entre les instal·lacions a reparar i reposar, hi ha les plaques solars, les calderes, l’equipament material, les instal·lacions tèrmiques, la climatització i la instal·lació del sistema contra incendis.
 
 
 
  .
El projecte d’obres finals de la piscina coberta ha de satisfer les necessitats següents:

-Aprofitament màxim l'obra existent, limitant-se a la reposició i ajust de les unitats ja executades.

-Mínima intervenció amb execució d'aquelles obres previstes no executades però necessàries per a l'obertura de l'equipament esportiu municipal.

- Preparació i posada a punt de la instal·lació de subministrament d'aigua amb proves de funcionament.

-Preparació i posada a punt de la instal·lació de sanejament amb proves de funcionament.

- Preparació i posada a punt de la instal·lació d'ACS amb proves de funcionament.

-Preparació i posada a punt de la instal·lació de climatització amb proves de funcionament.

-Preparació i posada a punt de la instal·lació contra incendis amb proves de funcionament.

- Reparació de desperfectes en elements constructius.

-Disposició de l'edifici en les condicions de l'ús previst en el projecte original, que es mantenen per a aquest. 
 
 
 

Any 2011
 
 
 
Cal recordar que el programa funcional del projecte aprovat per l’Ajuntament en el seu moment comprenia una zona de bany, amb vas de natació de 25x12,5m i una més menuda de 7 x 12,5m; gimnàs per a musculació, aeròbic, etc., pistes de pàdel, solàrium, una àrea de serveis generals (Vestíbul i control, dos mòduls de vestuaris col·lectius, dutxes, lavabos públics) i una àrea de serveis auxiliars formada per farmaciola, sala de monitors i sala administració. 
 
Les instal·lacions es completen amb una àrea tècnica formada per sala de calderes, sala de climatització, sala de depuració i tractament de l'aigua i magatzem, sense oblidar l’àrea d'espectadors formada per recepció i control, les graderies i lavabos. 
 

Pressupost de licitació segons la PCSP