L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 9 d’octubre del 2021

LA FI DE LES RESTRICCIONS COVID-19: A partir d'avui es efectiva la seua eliminació al País Valencià


 
La Generalitat ha anunciat la fi de gairebé totes les mesures Covid-19 al País Valencià, on les úniques mesures vigents són l’obligatorietat d’utilitzar màscara als espais interiors i la prohibició de fumar a terrasses o no es mantinga prou distància entre les persones.

La nova resolució ha entrat en vigor a la mitjanit, les 00.00 hores d'avui, 9 d’octubre.

-    Restauració i oci nocturn

Sense limitacions horàries ni de cabuda a la restauració i l’oci nocturn. S’eliminen totes les limitacions a les cabudes en hostaleria, restauració i oci nocturn. Tampoc hi ha limitacions horàries i tancar dependrà de la llicència del local.

L’única limitació: de les taules, amb un màxim de deu persones.

-    Celebracions i esdeveniments públics

-    Sense limitacions de cabuda a totes les activitats, esdeveniments i celebracions.

-    Cultura

Cinemes, teatres, auditoris i museus recuperen el 100% d’ocupació. Caldrà mantenir distància davant la consumició de begudes i aliments i en aquest cas, cal deixar lliure un seient de distància.

Futbol  i bàsquet professional

Sense nombre màxim d’espectadors als partits de lligues professionals de futbol i bàsquet, amb 100% d’espectadors a l’aire lliure però cabuda màxima del 80% a pavellons.

Ús de mascareta

Ús per a les persones de més de sis anys en qualsevol lloc tancat i també en els mitjans de transport per terra, mar o aire. Obligatòria a l’aire lliure si hi ha aglomeracions de persones i no es pot mantenir la distància d’1,5 metres. La Generalitat recomana continuar amb l’ús de la màscara en espais a l’aire lliure que no siguin platges o espais naturals.