L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 22 d’octubre del 2021

Tavernes avui no suma cap infecció Covid-19, manté 8 casos actius i una IA de 46, superior a la valenciana


Les dades de la covid-19 a Tavernes ens ofereixen un respir respecte dies passats ja que no hi ha hagut cap nova infecció i, per tant ens mantenim en el mateix total de dimarts, 1.677 durant tota la pandèmia. Dalt hi ha la gràfica de les dades des de l'1 de setembre.

Cal indicar que encara mantenim 8 casos actius, cosa lògica si pensem el temps de confinament que han de mantindre els casos declarats en els darrers dies. De tota manera, disminuïm els 9 que teníem dimarts i això ens porta també a rebaixar la IA que ara és de 46 per 100.000 habitants els 14 dies, una lleugera rebaixa front els 52 del dimarts.

No obstant, cal dir que eixa xifra de 46 és a hores d'ara superior a la mitjana del País Valencià, que és de 41'50.

Com a xifra positiva també que hi ha 1 persona curada en aquests dies i que es manté invariable la xifra total de defuncions en 52.

Una gràfica explicativa de l'evolució des de principi d'estiu de la Covid-19 a Tavernes 

 
 
 Resum de les dades segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 

 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1677  (eren el dimarts 1.677)
Noves infeccions: 0 (el dimarts 4)
Casos actius: 8 (el dimarts 9)
Persones curades des de l'última actualització: 1
Incidència Acumulada: 46 per 100.000 habitants ( era de 52 dimarts)
Defuncions totals: 52