L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 d’octubre del 2021

L'alcalde Sergi González firma el decret de noves delegacions dels regidors de Compromís

Grup Municipal de Compromís amb la secretària local Raquel Pons

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha signat la resolució d’Alcaldia amb les noves delegacions dels regidors i regidores de Compromís que formen part del govern municipal, després dels canvis en la corporació municipal derivats de la dimissió d'Enrique Chofre i la presa de possessió d'Angela Llinares, canvis que nomes afecten al Grup de Compromís.

La  regidora Noèlia Alberola assumeix la segona tinència d’alcaldia, mentre la regidora Encar Mifsud, assumeix la quarta i la regidora Mònica Palomares, la cinquena. 

El primer tinent d’alcalde, Josep Llàcer, incorpora la Regidoria d’Obres Públiques a les atribucions que ja dirigia.

La regidora Noèlia Alberola assumeix les delegacions de les regidories de Serveis Públics, Brigada Municipal i Comunicació. D’altra banda, la regidora Encar Mifsud integra entre les seues competències les regidories de Personal, Règim Interior i Noves Tecnologies.

La nova regidora Àngela Llinares assumirà la Regidoria de Promoció Lingüística.

Finament, la regidora Mònica Palomares ha estat nomenada nova membre de la Junta de Govern Local.

La resta de regidors i regidores que formen el govern local Compromís-PSOE mantenen les mateixes delegacions.