L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 29 d’octubre del 2021

Sensació agredolça avui a Tavernes: Sumem 1 nova infecció, tot i la bona milloria en casos actius i IA.

 

Avui les dades actualitzades de la Covid-19 a Tavernes ens deixen un sabor agredolç: 

- Dolç en vore com han baixat els casos actius, fins quedar-nos en 3 i vore com Tavernes es queda en la zona més baixa de risc per infecció en quedar per sota de 25 per 100.000 habitants els 14 dies, en concret 17'39. O siga estem en allò que el Ministeri de Sanitat qualifica de ideal i com a nova normalitat, i per això el color del terme en el mapa avui és verd.

- Agre perquè després de dos actualitzacions hem sumat una nova infecció. És només una, però deixa ben clara l'evidència que no ens podem confiar, que el virus encara campa pel nostre terme. 

Mantenim 3 casos actius, dels quals 2 són d'infeccions de setmanes passades i que encara no han complit el temps de confinament, i 1 que és la infecció que sumem avui, i que fa que el total durant la pandèmia siga de 1.678.

Com a dada positiva que 6 persones més han vençut la malaltia i s'han guarit i també que no hem tingut cap defunció. 

La gràfica que publiquem obrint aquesta informació, amb dades a partir de l'1 de setembre, ens informa de la situació a Tavernes de la Covid-19 els dos darrers mesos, setembre i octubre, ja que avui és la darrere actualització del mes.

  Resum de les dades d'avui segons l'actualització de la Conselleria de Sanitat 

 


 - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1678  (eren el dimarts 1.677)
Noves infeccions: 1 (el dimarts 0)
Casos actius: 3 (el dimarts 8)
Persones curades des de l'última actualització: 6
Incidència Acumulada: 17'39 per 100.000 habitants ( era de 46 divendres)
Defuncions totals: 52