L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 d’octubre del 2021

A partir d'avui dissabte i fins al dimarts hi ha horari especial en el Cementeri Municipal: Tota la informació

 


El Cementeri Municipal, amb motiu de la festa de Tots Sants, gaudirà d'un horari especial per al públic des d'avui dissabte fins al pròxim dimarts:

Dissabte 30 i dilluns 1: de 8 a 21 hores continuat

Diumenge 31: de 8 a 00 hores continuat

Dimarts 2: de 8 a 18.30 hores continuat

 




Notes informatives:

- És obligatori l’ús de la mascareta, respectar la distància de seguretat d'1'5 metres i utilitzar els gels hidroalcohòlics.

- Un any més, l'Agrupament Escolta Valldigna oferirà la seua ajuda a l’hora de posar les flors en els nínxols els dies 30 i 31 d'octubre (de 17 a 20 hores).

- Cal dur, sempre que siga possible, les jardineres ja arreglades, no es poden arreglar dins del recinte.

- El dia 1 de novembre, dia de Tots Sants, no es permetrà l’entrada de flors al cementeri, llevat que estiguen arreglades en la jardinera.

- Cal dur les jardineres ja arreglades des de casa i usar graneres, arreplegadors i poals per a les sobres.

- La missa dels sants difunts serà en el mateix cementeri a les 10'30 del matí del dia 2 de novembre.

- Per facilitar el treball a les floristeries, i sempre sota la supervisió dels conserges, es permetrà l’entrada de vehicles a les empreses del sector de matí i fins a les 12 hores i de vesprada a partir de les 19 hores a partir de les 19:00 hores el dia 30 d’octubre i a partir de les 20:00 hores el dia 31 d’octubre.