L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

divendres, 9 d’abril del 2021

Una molt bona notícia: Tavernes marca 0 (zero) en els paràmetres que mesuren la situació de la Covid-19 al terme municipalTavernes presenta un 0 (zero) en totes les xifres Covid-19 que mesuren la situació del municipi (infeccions, casos actius i IA). Una bona notícia, i unes xifres, que no hem pogut pràcticament publicar d'ençà que va començar la pandèmia. Ara cal continuar extremant les mesures per tal que la situació continue igual fins a la vacunació de tots.
 
L'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat ens informa que eixe únic cas actiu que teníem al municipi ja ha estat donat d'alta i per tant la IA (Incidència Acumulada) passa a ser de 0 per 100.000 habitants en 14 dies.

No tenim més remei que recordar la situació que ens informen els mitjans de comunicació sobre els repunts en altres autonomies, i que poden avisar d'una quarta onada, i per tant, demanar que continuem mantenint, tots i totes sense excepcions, les normes de seguretat i prevenció com a mesura més efectiva per evitar una una quarta onada al País Valencià i a la nostra ciutat. Una vegada més és responsabilitat de tots i totes que la bona situació actual es mantinga. Bones festes de Sant Vicent . Sense virus. 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 1
Incidència Acumulada:0  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51