L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 2 d’abril del 2021

Tavernes manté les xifres, però amb la noticia positiva que no sumem cap infecció ni cap defunció


Tavernes presenta poques novetats en l'actualització d'avui de la Conselleria de Sanitat: mantenim pràcticament les dades del passat dimarts, excepte en les infeccions que no n'hem tingut cap. 

Tenim 1 cas actiu, que ja teníem dimarts,  que ens fa mantindre la IA en 5'81 x 100.000 habitants els 14 dies, el mateix que mantenim des de fa dues setmanes, molt per davall de la mitjana estatal i autonòmica, i dins dels nivells de risc menor. 

Al contrari de dimarts, no hem de lamentar cap defunció: en total són 50 en tota la pandèmia.
 
La pròxima actualització serà el pròxim dimarts, només passades els dies festius de la Setmana Santa i Pasqua. No volem fer-nos pesats, però hem d'esforçar-nos per mantindre el risc baix, cal pensar i prestar atenció als repunts que es van produint en moltes comunitats autònomes perquè no passe a la nostra ciutat i mantindre totes les normes de seguretat i prevenció com a mesura més efectiva per evitar una una quarta onada. Responsabilitat per tant i les nostres desitjos de que passen vostés, tots i totes, unes bones festes. Sense virus. 

  - Tavernes 

Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions: 0
Casos actius: 1
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 5'8  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 50