L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 9 d’abril del 2021

L’alumnat de Forestal del Taller d’Ocupació “Millorem Tavernes III” actua a la senda del Bolomor.


L’alumnat de l’especialitat de Forestal del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” està actuant a la senda del Bolomor per tal de millorar i facilitar l'accés al jaciment. Actualment s’estan fent proves per integrar l’accés al medi natural que envolta la cova i s’ha començat retirant elements impropis.
 
 
 

L’alumnat està realitzat una pràctica de prova de textures i de dosificació de materials per a la construcció d’esglaons a la senda del Bolomor en aquells punts on la pujada és més dificultosa i així facilitar l’accessibilitat al jaciment, tot minimitzant l’impacte visual. L'actuació cerca que els esglaons queden mimetitzats i naturalitzats amb l’entorn, per a la qual cosa s’estan utilitzant materials de la mateixa senda.