L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 16 d’abril del 2021

Més de 1800 vallers i valleres ja s'han vacunat en el Centre de Salut de la ciutat


L'Ajuntament  de Tavernes informa que el Centre de Salut de la nostra ciutat ha vacunat més de 1.800 persones, una vacunacions que s'han dut a cap seguint el protocol establit per la Conselleria de Sanitat i les directrius del Departament de Salut de Gandia.

Fins ara s'han vacunat la totalitat de majors de 90 anys del municipi, el grup entre 80 i 90 anys i els grans dependents menors de 80 anys. Entre els grups de població vacunada també hi ha els usuaris i professionals del Centre Ocupacional La Valldigna, el centre d’estimulació primerenca Dignavall i els serveis d'ajuda a domicili.

El Centre de Salut du a cap actualment el procés de vacunació de la població compresa entre 75 i 79 anys. D'altra banda, al Museu Faller de Gandia s’hi ha vacunat el personal docent i la població de 63, 64 i 65 anys.
 
L'Ajuntament de Tavernes reconeix i dóna les gràcies en la seua nota el gran treball que realitza tot el personal sanitari.