L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 12 d’abril del 2021

PLENARI ABRIL 2021: Llacer explica les gestions de la Goleta i li "fa un repàs" al PP en recordar-li que mai no se n'han preocupat. Vídeo.

Compromís li va recordar al PP que sempre havia parlat de la platja de la Goleta "amb la boca menuda quan governava el PP, per no molestar al govern de Rajoy a Madrid" i ara vol erigir-se com a grans defensors de les solucions a les nostres platges després d'anys sense haver mogut un dit, i haver votat en el Congrés en contra de les propostes de Compromís.

"Set vegades hem presentat esmenes als pressupostos del govern de Rajoy i set vegades ens hem trobat amb el vot en contra del PP en el Congres. Si haguessen votat a favor, el problema de la Goleta estaria solucionat o en vies de solució" deia amb un to enfadat el regidor Josep Llácer, de Compromís, a la senyora portaveu del PP, que no va respondre.

Josep Llácer havia iniciat la seua intervenció al voltant de la situació de la Goleta explicant el moment actual de les gestions fetes i quines expectatives favorables o no podien contemplar-se davant una possible decisió municipal de judicialitzar els fets.

I és que, i açò ho diguem nosaltres, els problemes de la Goleta començaren fa uns 20 anys,i ja el novembre del 2002 el temporal va desfer les dunes i va entrar en la Goleta, però no va haver reacció del govern del PP de Tavernes. El president del govern a Madrid era José María Aznar.

La situació s'ha agreujat molt des del 2010. En tots aquests darrers 10 anys, i com ja hem publicat, no hem vist mai en el plens de Tavernes cap moció, cap proposta, cap reclamació a Madrid o Costes del PP de Tavernes sobre la Goleta, potser perquè com deia el regidor Llácer "per no molestar el govern de Rajoy".  Ni en els plenaris, ni en premsa.

Un silenci total del PP que va trencar a partir del juny del 2018. El canvi de govern a Madrid va suposar exigències, reclamacions... tot i que ells tingueren la Goleta i la platja de Tavernes completament oblidada amb els governs d'Aznar i Rajoy.

Escolteu el vídeo amb les explicacions sobre l'estat actual de les gestions i la resposta a la senyora portaveu del PP, en voler erigir-se com a gran defensora de les nostres platges.