L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 26 d’abril del 2021

Tavernes acull el pròxim cap de setmana el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques


Tavernes serà seu del Campionat d’Espanya de rugbi de les categories sub-16 i sub-18 el pròxim cap de setmana, 1 i 2 de maig, un esdeveniment que reunirà als millors jugadors nacionals i en què participaran sis seleccions autonòmiques. Tavernes comparteix la seu amb Cullera en el torneig que organitza la Federació Espanyola de Rugbi i la Federació de Rugbi del País Valencià. 

L’alcalde, Sergi González, s'ha mostrat satisfet per “la importància d’acollir un campionat d’esta magnitud, perquè expandim el nom de Tavernes a nivell estatal i fomentem el rugbi i l’esport en el nostre municipi. Al camp del Vergeret veurem a jugadors que en els propers anys seran les estreles d'aquest esport". 

El camp del Vergeret acollirà els partits del grup 1 el dissabte (Andalusia, Aragó i les Illes Balears) i també les dos finals de la competició el diumenge, mentre que Cullera albergarà els partits del grup 2 (Castella i Lleó, Navarra i la Comunitat Valenciana).

L'Ajuntament ha realitzat un manteniment especial al camp de rugbi del Vergeret perquè es disputen els partits en les millors condicions possibles i, a més, es col·locaran protectors nous als pals de les zones d’assaig.

L’esdeveniment complirà amb la normativa sanitària que regula les competicions professionals a nivell estatal, amb proves d’antígens per als jugadors, cos tècnic i àrbitres, controls a l’entrada i l’eixida i aforament de públic limitat.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha agraït la col·laboració i el treball del Tavernes Rugby Club perquè tot estiga enllestit i el campionat siga un èxit.