L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 1 d’abril del 2021

Setmana Cultural 2021 i Olimpíada Matemàtica de l'IES Jaume II el Just

 

L’IES Jaume II el Just ha celebrat la “Setmana Cultural 2021” que enguany ha estat totalment adaptada a la nova situació de pandèmia. “El centre va haver de repensar tots els actes de la setmana cultural perquè havia de ser diferent, així i tot ha estat molt intensa i la comunitat educativa està molt contenta perquè hi ha hagut una acollida molt bona, molt positiva per banda de l’alumnat” ens ha indicat la directora del centre, Anna Bellver en fer una valoració del que ha estat la setmana.

 

L’IES Jaume II el Just ha dut a cap una gran quantitat d’activitats, de molta qualitat, sempre pensant i dirigides cap a la formació humana, cultural i cívica de l’alumnat, amb actes que han comptat amb totes les mesures de seguretat i sanitàries, seguint la normativa emanada del propi protocol del centre, i afavorides per la circumstància de disposar d’un gran saló d’actes i uns patis molt espaiosos.

 

En nom del centre, Anna Bellver considerava que ha estat una bona manera acabar el trimestre amb actuació que ajuden a que alumnat gaudesca d’ activitats que els  enriqueixen en la seua formació, que els motiven també alhora que afirmava “pensem que és una manera diferent de donar “oxigen” al ritme acadèmic del centre”.

Les activitats realitzades han estat moltes i molt diverses, on cal mencionar  l’actuació de l’alumne del centre Javi Fonseca Grau, alumne també de l’Escola de Dansa Professional, que va actuar per als seus condeixebles. Així mateix es digne de destacar pel gran nivell dels textos presentats el “Concurs de micro relats” en valencià, castellà, anglés i francès, amb tres premis per a cada modalitat lingüística. 









Us oferim els cartells de les activitats realitzades, on hi ha una explicació de cadascuna, perquè en tingueu.  

 

 

 Olimpíada matemàtica del centre

L'IES Jaume II el Just va celebrar la fase comarcal de la XXXI Olimpíada Matemàtica que aquest curs, per la situació sanitària que travessem, s'ha hagut de celebrar en els mateixos centres que hi han participat. 

 

L'alumnat ha demostrat un gran interés per participar en aquest tipus de proves, cosa demostrativa del seu gust i afició per les matemàtiques i les ciències en general. Va ser un grup molt nombrós l'interessat a participar, però per les restriccions de l'organització, només van poder ser dotze els que van representar el centre, després de fer una prova interna de selecció.