L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.094
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:44.907

dimarts, 20 d’abril del 2021

La Valldigna es manté lliure de Covid i segueix estable la situació al Departament de Gandia amb una lleu pujada de la IA

 

La Valldigna també es manté lliure de Covid-19 en la nova actualització de la Conselleria de Sanitat, car totes les poblacions presenten la mateixa situació: lliures de Covid-19 i amb un 0 (zero) en tots aquells paràmetres que marquen l'estat dels municipis, és a dir 0 quan a nous casos d'infecció, casos actius i per tant la IA per 100.000 habitants en els darrers 14 dies es manté en totes quatre poblacions en 0. 

No obstant, hem de dir que la Conselleria de Sanitat ha assignat una nova defunció a Barx, que arriba així a un total de 15 durant la pandèmia.

Repetim per tant la situació de fa dues setmanes, unes dades quan a nombre d'infeccions que no havíem tingut des que va començar la pandèmia. Cal reconéixer  la responsabilitat i l'esforç de tots els pobladors de la Valldigna per mantindre a ratlla el virus, i demanem la mateixa conscienciació que hem tingut fins ara per evitar una quarta onada. 

Us  oferim totes les noves dades actualitzades a dia d'avui segons la web de la Conselleria de Sanitat - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51 

- Simat

 Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3

 - Benifairó

Casos totals durant la pandèmia: 76
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 0
 
 - Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 15

 
DEPARTAMENT DE GANDIA 

 El Departament de Gandia ha sumat 6 noves infeccions des del divendres, amb la qual cosa segons les dades de Conselleria de Sanitat suma un total de 11.359 infeccions durant la pandèmia. 
Ara mateix són 44 els casos actius (divendres passat eren 40 casos) i per tant ha pujat la IA del departament, que ara és de 24'75 per 100.000 habitants, quan era de 22'50, encara per davall de la mitjana del País Valencià i més encara de l'estatal. Les dades ens indiquen que un total de 2 persones s'han curat en aquestes dies.

La bona notícia és que no ham de lamentar cap defunció, cosa que feia molt de temps no s'esdevenia en el moment d'actualitzar les xifres. Mantenim per tant un total de 278 morts en la pandèmia. 

Les xifres completes oferides avui són:

Casos totals:  11.359  (n'eren 11.353)
Noves infeccions: 6
Casos actius: 44 (eren 40)
Persones curades des de l'última actualització: 2
Incidència Acumulada: 24'75  per 100.000 habitants  (era 22'50)
Defuncions totals: 278

La situació avui a l'hospital comarcal Francesc de Borja es de 6 persones ingressades, 5 en planta i 1 en la UCI. També cal indicar que el passat divendres es va notificar un nou brot a Gandia d'origen laboral i 5 persones afectades.