L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 2 d’abril del 2021

Els alumnes del taller d'Ocupació continuen els treballs de jardineria al Parc del Cambro


Els alumnes de l'especialitat de jardineria del taller d'ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes III" a més dels estudis corresponent a la part teòrica del seu aprenentatge, tenen també una completa part pràctica que els permet comprovar tot allò que els ensenyen. El Parc del Cambro continua demostrant ser un excel·lent camp per aquestes pràctiques i per demostrar tot el que és el seu aprenentatge.

 

 L'alumnat continua el treball d'enjardinar el parc, i efectua a hores d'ara treballs de moviment i condicionament de la terra:  treballant-la, despedregant, afegint arena i substrat i passant el rastell per tal d’anivellar el terreny. 

 
 

També es continua treballant a la rasa perimetral picant i aportant pedres i grava per millorar el drenatge del terreny on es plantaran les espècies vegetals, a  més de començar a fer els forats on es plantaran els arbres.

 Una pràctica molt important i que ha realitzat l’alumnat de jardineria ha estat mesurar el cabdal de reg i fer un estudi de la terra per tal de comprovar el grau de saó òptim i relacionar-ho amb la major o menor dificultat de treballar la terra. Això  és determinant perquè el jardí cresca esponerós i dona gaudi a tota la barriada. Com a conclusió de la pràctica realitzada s’ha regat una part del terreny per tal augmentar-li el grau d’humitat perquè puga ser treballada i anivellada amb major facilitat.