L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 20 d’abril del 2021

Miquel Gil i Xavier de Bétera en concert el divendres, dia 23, a la Casa de la Cultura


La segona edició del Circuit Sonora, el circuit de la música valenciana, arriba a Tavernes aquest divendres 23 d’abril amb els concerts de Miquel Gil i Xavier de Bétera (19 hores) en la Casa de la Cultura.


Miquel Gil desembarca molt jove en la música de transmissió oral, i després de recórrer diferents estils retorna a l’essència amb el seu nou disc ‘Geometries’, en què el mestre de cantadors torna a les arrels mediterrànies, al cant tradicional. I ho fa amb els seus estimats poetes, amb sonoritats noves, amb l’ofici i l’energia de l’inesgotable renovador.

Per alta banda, Xavier de Bétera va començar amb el cant d’estil quan era menut i actualment és l’exponent d’una nova generació de cantadors que coneixen els secrets de la tradició i la modernitat. Es pot comprovar en el seu debut, 'Empremtes': seguidilles, havaneres o fandangos, acompanyat de mestres com Pep Gimeno Botifarra o Eliseo Parra, on canta al futur sense deixar de xafar la terra ancestral.

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta. Per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament i de forma individual en el següent enllaç:
 
El circuit Sonora, impulsat per l’Institut Valencià de Cultura, té l’objectiu d’acostar els finalistes i guanyadors dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana en un cicle de concerts per 28 municipis valencians.

Durant l’espectacle serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.