L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 9 d’abril del 2021

La Valldigna presenta un 0 (zero) en tots els paràmetres, mentre cal sumar 9 infeccions i 2 defuncions en les dades del Departament de Gandia

 

Excel·lent notícia la que podem oferir avui: les dades de la Valldigna presenten totes un 0 (zero) als paràmetres que marquen la situació dels municipis en haver-se sumat Tavernes, que des de fa unes setmanes mantenia 1 cas actiu, i que ara no en té cap. 

Aquests paràmetres com  sabeu són: els nous casos d'infecció, els casos actius i la IA per 100.000 habitants en els darrers 14 dies. Tenim després els casos totals d'infecció i les defuncions, que són dades que es van acumulant al llarg del temps.

Una situació que no havíem tingut des que va començar la pandèmia i que suposa també un gran esforç per part de tots els habitants de la nostra comarca per mantenir a ratlla la pandèmia. Cal continuar així, per evitar unes noves infeccions i sobre tot evitar que el País Valencià puga patir una quarta onada. Gràcies a tots i a totes per la vostra responsabilitat.

Us oferim totes les noves dades actualitzades a dia d'avui segons la web de la Conselleria de Sanitat.


  


  - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 1
Incidència Acumulada: 0  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51 

- Simat

 Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3

 - Benifairó

Casos totals durant la pandèmia: 76
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 0
 
 - Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 14

 
DEPARTAMENT DE GANDIA  

 

 
No és igual la situació del Departament de Gandia (també hem de considerar que implica molts municipis i vora 200.000 persones) on l'actualització ens informa d'un total de 11.319 infeccions durant la pandèmia, cosa que vol dir 9 infeccions respecte el dimarts passat quan eren 11.310. Tenim ara 19 casos actius (dimarts eren 17 casos) i això ha fet pujat també la IA del departament, que ara és de 10'69 per 100.000 habitants, tot i que es manté lluny de la mitjana del País Valencià i més encara de l'estatal. Les dades ens indiquen que un total de 7 persones s'han curat en aquestes dies.

Hem de lamentar 2 defuncions en el Departament, que passa a tindre un total de 274 morts en la pandèmia. 

Les xifres completes oferides avui són:

Casos totals:  11.319 (n'eren 11.310)
Noves infeccions: 9
Casos actius: 19 (eren 17)
Persones curades des de l'última actualització: 7
Incidència Acumulada: 10'69 per 100.000 habitants  (era 9'56)
Defuncions totals: 274 (n'eren 272)