L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 20 d’abril del 2021

La millor notícia per a Tavernes: Sense cap novetat de fa 2 setmanes, amb 0 en els paràmetres de la Covid-19

 


Un dia més l'actualització de la Covid-19 a Tavernes ens dóna la bona notícia: no han canviat per a res els paràmetres que informen de la situació de la pandèmia al municipi: Tavernes des de fa vora dues setmanes manté les mateixes xifres, o siga tenim un 0 (zero) en tots els paràmetres que defineixen l'estat de la Covid-19 del municipi (infeccions, casos actius i IA).
 
El repunt que es veu en altres comunitats i que ha fet augmentar els casos en molts territoris sembla ser per ara no afecta el territori valencià,  ni la nostra ciutat. Esperem que tot continue igual i que la quarta onada es quede només en un esglai, cosa per a la qual caldrà continuar els esforços i seguir amb la mateix actuació responsable, fins aconseguir la fita d'una vacunació ampla que ens lliure de perill.
 
I recordem que és responsabilitat de tots i totes que la bona situació actual es mantinga.
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51