L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 15 d’abril del 2021

El concert del Duo Noir tanca el dissabte, 17 d'abril, el IV Festival Internacional Tavernes en Cambra


L’Ajuntament de Tavernes tanca aquest cap de setmana el IV Festival Internacional Tavernes en Cambra amb el concert de Duo Noir, format per Floraleda Sacchi a l’arpa i Damiano Grandesso al saxòfon. L’espectacle tindrà lloc el dissabte 17 d’abril a les 18.30 hores en la Casa de la Cultura.


El duet italià presenta el seu últim disc, Series Noir, un treball que recopila bandes sonores de films populars, sèries de televisió i webs fetes amb arranjaments originals pels intèrprets i amb un hàbil ús de l’electrònica que acoloreix l’àlbum amb matisos captivadors.

Floraleda Sacchi destaca pel seu original viatge musical, que combina arpa acústica amb música electrònica, clàssica, minimalista i pop, que l’ha dut a guanyar 16 premis en concursos internacionals, un Grammy Llatí el 2018, amb el projecte per a orquestra d’arpa i corda Màgica i Misteriosa, i tocar al Carnegie Hall New York i a les principals sales de concerts de tot el món.
 



Per la seua banda, Damiano Grandesso, és membre del Milano Saxophone Quartet i del FIVE SA, ha interpretat més de quaranta estrenes de compositors de tot el món, la majoria dedicades a ell, i des del 2012 ha estat convidat regularment a tocar amb l’Orquestra Filharmònica de Brussel·les i l’Orquestra Filharmònica de Belgrad. A més, és el guanyador de 12 premis en competicions nacionals i internacionals.

L’entrada serà gratuïta, amb la possibilitat de fer donacions, en el mateix accés de l’auditori, a favor de Mans Unides. Per a assistir a l’espectacle cal inscriure’s prèviament i de forma individual en el següent enllaç
 
La regidora de Cultura, Encar Mifsud, ha destacat que “és un luxe arrodonir la 4a edició del Festival Internacional Tavernes en Cambra amb el concert del Duo Noir, un duet de gran prestigi internacional. Este concert tancarà el cicle de 5 actuacions de molt de nivell, en les quals s’ha evidenciat que la cultura és segura i necessària. El festival i tota la programació cultural estan tenint una gran acollida, per això, vull agrair a la població la seua presència i el recolzament als i les artistes”.