L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 5 d’abril del 2021

L'alumnat de modalitat d'obra "Et Formem" millora l'accessibilitat de l'encreuament dels carrers Molí i Reis Catòlics

L'alumnat de modalitat d'obra "Et Formem" ha finalitzat les obres de millora de l'accessibilitat en l'encreuament entre el carrer del Molí i el carrer Reis Catòlics on s'ha habilitat un pas segur de vianants i s'ha habilitat les voreres perquè siguen més accessibles.
 
 
Les fotografies que publiquem permeten comprovar l'obra realitzada i tal com ha anat canviant al llarg del temps amb les actuacions dutes a cap. Cal recordar que aquests treballs es duen a cap dins de les pràctiques de l'alumnat del taller, amb la qual cosa no tenen els mateixos terminis d'execució d'una obra normal, perquè els alumnes han de dedicar dies a les classes teòriques i això fa que no es dedique tot al temps a les obres pràctiques.
 

 Aquesta actuació del carrer dels Catòlics encreuament amb el carrer Molí afecta una zona molt transitada, tant per vehicles com per persones,  per estar al tocar de l'aparcament i supermercat de Mercadona de la carretera i de Correus de Tavernes, i per tant són molts els veïns i veïns que hi transiten.

 

 

 
L’actuació ha consistit en la retirada de la vorera anterior, la millora i reparació, i dur a cap un rebaix fins a cota del carrer per tal d'aconseguir la seua completa accessibilitat, l'eliminació de barreres arquitectòniques i permetre, amb més seguretat, el pas de carros de compra, de xiquets menuts i problemes amb mobilitat.
 
 
Diverses actuacions dels tallers d'ocupació que han permés dur a cap un conjunt d'accions d'aquest tipus, tant al casc urbà com a la platja, i millorar el trànsit de persones.