L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 21 d’abril del 2021

La zona enjardinada del Parc del Cambro comença a ser una realitat


 

La construcció del Parc del Cambro avança i serà prompte una realitat acabada gràcies als treballs que duen a cap, entre altres, els alumnes de l’especialitat de Jardineria del Taller d’Ocupació “Millorem… Tavernes III” que, en aquests dies, continuen la instal·lació del jardí i demés zones verdes del parc.

 

Dies arrere es va fer la recepció dels materials que s’utilitzen en la coberta del jardí, en concret marmolina, pedra volcànica, rocalla, graves de diferents colors, escorça de pi i terra vegetal i es va dur a cap l'excavació dels clots per a la plantació dels arbres i tot el replanteig de la tanca vegetal perimetral.

 

A més, l’alumnat de jardineria ha participat en les tasques de preparació del formigonat i en la col·locació de les voreres i del paviment de la zona de gespa artificial i de les pèrgoles.

  

Tots aquest treballs es complementen amb la tasca duta a cap, en aquest cas, per l’alumnat de l’especialitat de Forestal del Taller d’Ocupació, que se n'ocupa de la pràctica de muntatge i instal·lació d’un jardí vertical. A més, també col·laboren en altres treballs del parc com la col·locació de malla antiherba, la creació d’una rocalla i la plantació d’arbres i plantes.

 

 

Les fotografies que il·lustren aquesta notícia són un bon testimoni dels treballs que s'hi realitzen i de l'avanç del Parc del Cambro, unes instal·lacions de les quals podran gaudir aviat tota la barriada.