L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 30 d’abril del 2021

Tavernes augmenta a 5 els casos actius després del brot del passat dimecres: Hem donat una passa enrere respecte setmanes anteriors


No són bones notícies les que ens ofereix avui l'actualització de la Conselleria de Sanitat: es confirma una pujada de casos actius a Tavernes després del brot de Covid-19 que, com ja vam publicar el passat dimecres, s'havia anunciat a la nostra ciutat.

El brot, amb 4 casos actius, se suma a 1 cas actiu que teníem des del passat dimarts amb la qual cosa el total ara d'infeccions durant la pandèmia és de 1.288 persones i de 5 casos actius ara mateix. Això suposa un augment de la IA que passa dels 5'81 del dimarts als 28'98 per 100.000 habitants que tenim avui. El cònsol que podem tindre és que no és una situació greu, i que continuem per davall de la mitjana valenciana i molt lluny de la mitjana espanyola.

Dins de les dades d'avui, la Conselleria de Sanitat confirma una defunció més al nostre terme municipal, amb la qual cosa el total durant la pandèmia es de 52.

Vista la situació, i que hem donat una passa enrere, ho tornem a repetir: cal extremar les precaucions, mantindre la responsabilitat i, sobre tot, no baixar la guàrdia quan a reunions socials i familiars. El brot que hem patit amb 4 casos deriva d'un origen social, i encara que les vacunacions s'estan mostrant efectives, no podem deixar de costat que no tota la població està vacunada.

Actualitzem les xifres 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.288
Noves infeccions: 4
Casos actius: 5
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 28'98 per 100.000 habitants (era de 5'81)
Defuncions totals: 52 (eren 51)