L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

divendres, 23 d’abril del 2021

Tavernes no canvia la seua situació de 0 casos nous, 0 casos actius i 0 en Incidència AcumuladaUna vegada més l'actualització que fa la Conselleria de Sanitat de les dades de la Covid-19 a Tavernes referides al dia 21 ens situa en una situació privilegiada quan als paràmetres: res no ha canviat en les dues darreres setmanes i continuem amb la xifra 0 (zero) com a representativa dels nous casos, casos actius i Incidència Acumulada (IA) que és 0 per 100.000 habitants els darrers 14 dies. 
 
El nostre municipi de la Covid-19 és de molt baix risc i esperem i desitgem que així continue amb l'esforç de tots. Dit això, poc més noticiable podem afegir: el ritme de vacunacions continua a la nostra ciutat, en alguns casos en el Centre de Salut i en altres en el Museu Faller de Gandia, i en franges entre els 60 i 79 anys, potser no ham la velocitat que voldríem tots però l'enviament de les vacunes per les farmacèutiques que les fabriquen marquen el ritme.

Us recordem les xifres 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51