L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

dimecres, 7 d’abril del 2021

La Policia Local proposa 58 sancions per incompliment de mesures Covid i desmantella 2 festes il·legals en Pasqua


L'Ajuntament ha donat a conéixer el resum de les actuacions Policia Local realitzades el primer cap de setmana de les festes de Pasqua amb l'objectiu d'assegurar les mesures sanitàries anticovid així com efectuar controls d'alcohol i drogues.

La informació municipal, facilitada pel gabinet de premsa, indica que els agents han realitzat un total de 58 denúncies per incompliment de les mesures Covid, també han proposat per a sanció a 4 establiments que servien en barra i els casos més cridaners ha estat el desmantellament de 2 festes il·legal, en una de les quals participaven 21 persones entre els 18 i 35 anys.

 

La Policia Local s'ha ajudat d'un dron en les tasques de vigilància per les zones rurals, zona d'arena de la platja i també la zona urbana platja per evitar les concentracions. Així mateix hi ha hagut reforços de controls amb actuacions conjuntes amb la Guàrdia Cívil.