L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 30 d’abril del 2021

Tot i haver de lamentar infeccions a Tavernes i 14 al Departament, poden dir que hi ha estabilitat de la Covid-19 en la Valldigna i la Safor

 


Una vegada més és Tavernes, com ja hem explicat en la notícia específica, l'única localitat de la Valldigna que presenta variacions respecte la situació del passat dimarts. Simat, Benifairó i Barx es mantenen una setmana més com a territoris lliures de Covid-19, cosa que es perllonga ja en algunes setmanes. I que continue, com desitgem la millora de Tavernes.
 
No obstant, hem de dir que malgrat Tavernes, la Valldigna es manté com a zona de risc molt baixa, la qual cosa és uns molt bona notícia. Però no hem d'oblidar seguir al peu de la lletra les normes sanitàries sobre tot en les reunions socials.
 
Recordem les xifres actualitzades a dia d'avui: 
 

 
 
- Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.288
Noves infeccions: 4
Casos actius: 5
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 28'98 per 100.000 habitants
Defuncions totals: 52

- Simat

Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3

- Benifairó


Casos totals durant la pandèmia: 76
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 0

- Barx
 
Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 14

DEPARTAMENT DE GANDIA

 


El Departament de Gandia ha sumat 14 noves infeccions des del dimarts, i això implica un total de 11.401 infeccions durant la pandèmia, segons les dades de Conselleria de Sanitat.
 
Ara mateix tenim 51 casos actius front als 47 del passat dimarts, amb la qual hi ha un petit augment de la IA del departament sanitari: ara mateix 28'79 front als 26'44 de dimarts, una situació que no es risc alt, a més de continuar per davall de la mitjana del País Valencià i més encara de l'estatal. Les dades ens indiquen que un total de 10 persones s'han curat en aquestes dies.

El departament manté un total de 278 morts en la pandèmia. 

Les xifres completes oferides avui són:

Casos totals:  11.401  (n'eren 11.387)
Noves infeccions: 14
Casos actius: 51 (eren 47)
Persones curades des de l'última actualització: 10
Incidència Acumulada: 28'79 per 100.000 habitants  (era 26'44)
Defuncions totals: 278

La situació a l'hospital comarcal Francesc de Borja és actualment relativament bona i només hi ha 2 persones ingressades per Covid-19 en planta. L'UCI, per primera vegada en la pandèmia, no té cap ingressat.