L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 6 d’abril del 2021

A la Valldigna i al Departament de Gandia, dades molt semblants al divendres: cal destacar 5 noves infeccions i 3 defuncions


Les dades de la Valldigna continuen sense canvia avui, excepte la nova defunció assignada a Tavernes. Són dades bones, excel·lents en tant que les tres poblacions de Simat, Benifairó i Barx continuen a 0 en tots els paràmetres, i això vol dir que Simat, Benifairó i Barx (per ordre d'habitants) tenen ara mateix 0 infectats actius, amb la qual cosa totes tres tenen una IA de 0 per 100.000 habitants els 14 dies.  Tavernes amb 1 cas actiu manté eixe 5’8. 

I com hem dit, només hem de lamentar 1 defunció.

 Totes les dades actualitzades a dia d'avui segons la web de la Conselleria de Sanitat. No sabem si la circumstància d'haver-se acumulat un cap de setmana i els dies festius de Pasqua han incidit en el que puga ser un retard en l'actualització de xifres. Observem que el web indica confirmades a dia 2 d'abril, el passat divendres.  Caldrà esperar a demà, per si de cas es produeix una actualització o, sinó divendres. Les actualitzacions de localitats són dimarts i divendres.


 



 
  - Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.283
Noves infeccions: 0
Casos actius: 1
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 5'8  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51 

- Simat

 Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3

 - Benifairó

Casos totals durant la pandèmia: 76
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 0
 
 - Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 14

 
DEPARTAMENT DE GANDIA  

 


 


L'actualització al Departament de Gandia ens informa d'un total de 5 infeccions respecte el divendres (eren 11.305) i tenim 17 casos actius i també la IA del departament, que ara és de 9'56 per 100.000 habitants. Les dades ens indiquen que un total de 6 persones s'hauren curat en aquestes dies.

Hem de lamentar 3 defuncions en el Departament, que passa a tindre un total de 272 morts en la pandèmia. 

Com hem dit, no sabem com hauran afectats els dies festius en l'actualització de les dades, tant a la Valldigna com al Departament de Gandia.

Les xifres completes oferides avui són:

Casos totals:  11.310 (n'eren 11.305)
Noves infeccions: 5
Casos actius: 17
Persones curades des de l'última actualització: 6
Incidència Acumulada: 9'56 per 100.000 habitants 
Defuncions totals: 272  (n'eren 269)