L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 27 d’abril del 2021

Actualització d'avui: continua l'estabilització a la Valldigna i la Safor. Ens mantenim en risc baix, i millora la pressió hospitalària

 

La Valldigna, llevat del cas de Tavernes que ha sumat 1 infecció, es manté com a és territori lliure de Covid-19 i des de fa ja dues setmanes a les localitats de Simat, Benifairó i Barx, segons les dades de l'actualització de la Conselleria de Sanitat d'avui. Al Departament de Gandia, tenim noves infeccions, però menys casos actius i una petita millora en general, com ho expliquem després.

Malgrat eixa infecció a Tavernes, la Valldigna es manté com a zona de risc molt baixa, cosa que és una prou bona notícia i no hi ha molt més que dir, i des de fa unes setmanes  la mateixa situació

Us  recordem les dades actualitzades a dia d'avui, segons el web de la Conselleria de Sanitat.


 

- Tavernes

Casos totals durant la pandèmia: 1.284
Noves infeccions: 1
Casos actius: 1
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 5'81  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51 

- Simat

 Casos totals durant la pandèmia: 141
Noves infeccions: 0
Casos actius:0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada:0
Defuncions totals: 3

 - Benifairó

Casos totals durant la pandèmia: 76
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 0
 
 - Barx

Casos totals durant la pandèmia: 116
Noves infeccions: 0
Casos actius: 0
Persones curades des de l'última actualització:0
Incidència Acumulada: 0
Defuncions totals: 15
 
DEPARTAMENT DE GANDIA 

 


El Departament de Gandia ha sumat 11 noves infeccions des del divendres, amb la qual cosa segons les dades de Conselleria de Sanitat arribem a la xifra de 11.387 infeccions durant la pandèmia. 
 
Ara mateix tenim 47 casos actius front als 57 del passat divendres, amb la qual cosa s'ha produït una baixada de la IA del departament, que ara és de  26'44 per 100.000 habitants, menys de 5 punts respecte al divendres passat, i com passa a Tavernes i la Valldigna per davall de la mitjana del País Valencià i més encara de l'estatal. Les dades ens indiquen que un total de 21 persones s'han curat en aquestes dies.

La bona notícia és que, com ja passa des del dimarts de la setmana passada, no hem de lamentar cap defunció, cosa que ja feia molt de temps no s'esdevenia en el moment d'actualitzar les xifres. El departament manté un total de 278 morts en la pandèmia. 

Les xifres completes oferides avui són:

Casos totals:  11.387  (n'eren 11.376)
Noves infeccions: 11
Casos actius: 47 (eren 57)
Persones curades des de l'última actualització: 21
Incidència Acumulada: 26'44  per 100.000 habitants  (era 32)
Defuncions totals: 278

La situació a l'hospital comarcal Francesc de Borja és de 4 persones ingressades (3 menys que la darrera actualització), 2 en planta i 2 en la UCI. No s'ha comunicat cap brot de coronavirus en el departament.