L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 20 d’abril del 2021

L'Ajuntament firma 33 convenis amb entitats i associacions per un valor total de 280.000 euros


L’Ajuntament de Tavernes va celebrar ahir l’acte de signatura de convenis amb les associacions, entitats, clubs esportius i ONG locals en el saló de plens del consistori, i en dos torns diferents per a evitar aglomeracions.
Un a un es van signar tots els convenis amb els representants de les entitats i associacions locals per tal de refermar el compromís de col·laboració i continuar enfortint el teixit associatiu del municipi.

L'acte va estar presidit per l'alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat en la firma dels convenis per les regidores d’Esports, Lara Romero, de Serveis Socials, Noèlia Alberola, de Cultura, Encar Mifsud, de Comerç Local, Mònica Palomares, el regidor de Joventut, Miquel Tur, i membres de la corporació municipal.

En total, l’Ajuntament de Tavernes ha signat 33 convenis per al 2021 per valor de vora 280.000 euros, amb la intenció de continuar donat suport al teixit associatiu valler.

L’alcalde, Sergi González, va afirmar que “totes les associacions, entitats, clubs esportius i ONG del municipi duen a terme una gran faena dinamitzadora i associativa, que fa de Tavernes una ciutat viva. Amb els convenis reconeixem el seu treball diari, especialment després d’un any tan complicat i en què també han aportat el seu granet d’arena en els moments més difícils”.