L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 9 d’abril del 2021

L'oratge que es preveu aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, i a partir d'avui divendres, sembla ser que haurem de traure el paraigües en gran part de la península després de l'arribada d'una borrasca. És la conseqüència d'un tàlveg d'aire fred que ens portarà inestabilitat i pluges sobre Espanya, també tempestes amb aparell elèctric, majorment avui divendres i demà dissabte, quan ja afectarà tota la península.

Situació de la borrasca demà dissabte pel matí

Acumulat de pluja en aquests dies

Les precipitacions seran de caràcter tempestuós i començaren en l'oest, per a anar traslladant-se cap al Mediterrani, i en la nostra zona es preveu que seran menys freqüents, en general febles o moderades i vindran amb una mica de fang per la pols en suspensió. Tot seguirà amb una retirada del temporal a poc a poc fins al diumenge, quan seguiran les tempestes, però amb  menys intensitat que en jornades anteriors, i començarà una entrada d'aire fred a la península pel nord.