L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 22 d’abril del 2021

El Parc del Cambro millorarà els serveis d'oci i zones de jocs infantils de la zona oest del casc urbà

 

L'Ajuntament de Tavernes dóna un impuls a les obres de construcció del Parc del Cambro una tasca on estan implicats els alumnats de les distintes especialitats del taller d'ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes III".  El Parc del Cambro es construeix en els solars que, en la passada legislatura i després de més d'un any de gestions,  el govern de Compromís va aconseguir que li cedira la SAREB entre el carrer Sant Josep i Sant Pere. 

L'objectiu de l'Ajuntament és millorar els serveis de la barriada amb l'oferta d'una nova zona d'oci per als veïns i en especial per als xiquets/es de la barriada - no oblidem que el nou parc està situat en la zona d'influència del CEIP Sant Miquel, centre públic,  i del Sant Josep Patronat, concertat. 

Una tasca que cal emmarcar dins de les actuacions que el govern de Compromís ha realitzat els darrers anys en les barriades de la part oest de la ciutat, on fa uns anys es va construir un nou parc en el Cantalot al qual se suma ara el nou Parc del Cambro, a més de la zona d'aparcament veïnal que ocupa una part dels solars cedits.

 

Els darrers anys, el govern municipal ha invertit 595.000 euros en actuacions de millora efectuades majorment en carrers i voreres de la zona oest i alta del casc urbà i que han servit per a millorar el Parc de Cantalot, la reurbanització de la replaceta del Tio Julio amb jocs infantils, accessibilitat i millora dels carrers Calvari, Travessera Sant Benet i Corralot, en el carrer Divina Aurora i els adjacents de Buenos Aires, Sant Joan Baptista, Sant Benet, Sant Roc, Sant Josep, Sant Pere i Papa Joan XXII.

 

Les tasques continuen en el Parc del Cambro, i a les que realitza l'alumnat del taller de jardineria, de les quals informàvem ahir, avui cal ressenyar els treballs que duen a cap els alumnes de l’especialitat d’Obra-Pintura del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III”, que completen els treballs del Parc del Cambro.

L’alumnat aquests dies ha construït un armari d’obra en la façana per a la col·locació del registre de l’aigua potable, després d'haver alçat a la façana els pilars que la sostenen. També s’han col·locat les vorades que delimiten les zones enjardinades de l'interior del parc i s´ha reconstruït i revestit amb morter una part de l’interior del mur perimetral del carrer Sant Josep.

 

Com hem explicat en altres ocasions, una part dels solars cedits estan usats com a zona d'aparcament per als veïns de la barriada, i els alumnes han continuat aquests dies amb l'alçament del mur que separarà el parc i zona de jocs infantils de la zona d’aparcament.

Els treballs d'obra han continuat amb la pavimentació de les pèrgoles, la col·locació dels bancs i amb l’anivellat del mur de la zona on anirà el jardí vertical alhora que s’ha reomplert amb graveta les juntes del paviment.