L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 1 d’abril del 2021

L'alumnat del Taller d'Ocupació continua la millora de les instal·lacions del Parc del Cambro

 

L’alumnat de l’especialitat d’Obra/Pintura del Taller d’Ocupació “Millorem l'entorn de Tavernes III” continua el treball d'adequació i millora de les instal·lacions del Parc del Cambro.

 

Els alumnes han continuat amb la tasca d'alçar el mur que separa el parc de la zona d’aparcament, al temps que s'esta construint la vorada on anirà la jardinera perimetral i ja s’estan lluint les parets interiors de la tanca perimetral del parc.

 

Un altre dels treballs ha consistit en l'enllosat de l’entrada del parc, que ha continuat amb l’enllosat de les pèrgoles. Fent ús del mateix material, s’ha realitzat un disseny del dibuix diferent per a cadascuna.

 

Els treballs s'han completat amb la construcció d'una arqueta d’aigua per al reg del jardí i ja es prepara amb blocs de formigó la zona del mur que suportarà l’estructura del jardí vertical.