L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.699
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 51.775

dimarts, 27 d’abril del 2021

Tavernes presenta 1 nova infecció després de 2 setmanes sense cap cas: Cal extremar les precaucionsDesprés de dues setmanes sense cap nova infecció i mantenint a 0 les dades de Covid-19, l'actualització d'avui de les dades que oferix Conselleria de Sanitat - ja sabeu que estan referides a 2 dies abans- ens indiquen una nova infecció a Tavernes. No és una situació greu, i mantenim el risc baix, però això ens diu clarament que no estem lliures de nous casos i que cal sempre extremar les precaucions.
 
Per tant, i en base a 1 cas nou i per tant actiu la Incidència Acumulada (IA) ha deixat de ser 0 per 100.000 habitants els darrers 14 dies i ara passa a 5'81. Ens mantenim lluny de la IA (Incidència Acumulada) valenciana i de l'espanyola, però ho tornem a repetir: precaució, responsabilitat i sobre tot no baixar la guàrdia, o siga, mantindre al peu de la lletra les normes sanitàries.
 
Sense variacions en la xifra de defuncions. 

Actualitzem les xifres 
 
  - Tavernes 
 
Casos totals durant la pandèmia: 1.284
Noves infeccions: 1
Casos actius: 1
Persones curades des de l'última actualització: 0
Incidència Acumulada: 5'81  per 100.000 habitants
Defuncions totals: 51