L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 16 d’abril del 2021

Les autoritats municipals visiten Mercadona per conéixer la iniciativa de reducció de plastics i foment del reciclatge

L'alcalde de Tavernes, Sergi González, acompanyat per la regidora de Medi Ambient, Mònica Palomares, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha visitat avui un dels establiment que Mercadona té a la nostra ciutat per conéixer la nova iniciativa de l'empresa amb vistes a reduir els residus plàstics, fomentar el reciclatge i l'economia circular.

 

Els responsables municipals, que havien rebut la invitació de l'empresa per coneixer de primera mà la nova estratègia quan a reciclatge, han rebut les explicacions del director provincial de relacions externes, Borja Catalina.

 

Els objectius que pretén assolir Mercadona són eliminar el plàstic d'un sol ús, disminuir el plàstic dels envasos, reciclar el 100% dels seus residus plàstics i afavorir i facilitar el reciclatge entre la ciutadania.