L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 10 d’abril del 2021

DIA 10 ABRIL: Notifiquem avui 185 infeccions, 4 defuncions i 5 brots nous


El País Valencià ha notificat aquest dissabte 185 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens des de l'última actualització. Són 27 menys que els notificats fa una setmana encara que dotze més que ahir divendres. La xifra total de positius se situa ja en 387.130 persones.

Avui hem  registrat 4 defuncions per coronavirus des de l'última actualització, la meitat dels registrats  fa una setmana, i el total de defuncions des de l'inici de la pandèmia és de 7.213 persones: 787 a la província de Castelló, 2.743 en la d'Alacant i 3.683 en la de València.

Per províncies, la distribució de nous positius és la següent: 35 a Castelló (39.614 en total), 50 a Alacant (145.427 en total) i 100 a la província de València (202.088).

Recordem que avui dissabte la Conselleria de Sanitat només ofereix les dades bàsiques, ni altes, ni situació a residències

 

Evolució a l'estat espanyol de la mortalitat a les residències de majors. 
 
Unes dades que deixen clar, a tots aquells que "questionen" les vacunes, el bon resultat de la vacunació tot i els MÍNIMS efectes secundaris.

 

 No hi ha cap descripció de foto disponible.

 
S'han registrat cinc nous brots des de l'última actualització. 

• València: 4 casos. Origen social
• Burjassot: 4 casos. Origen social
• Alfafar: 7 casos. Origen social
• Alfafar: 3 casos. Origen laboral
• Bétera: 5 casos. Origen social