L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 22 d’abril del 2021

Només un dia de plantar el jardí perquè apareguen destrosses en el Parc del Cambro


 Ni un dia. No han durat ni un dia tranquil·les les plantes i arbres que el taller d'ocupació de l'especialitat de jardineria ha plantat al Parc del Cambro perquè, només l'alumnat ha acabat els treballs de preparació del jardí, han fet acte d'aparició els grups d'incivils i irresponsables per fer malbé el treball amb arrancament de plantes.

Quin mal els fa que l'Ajuntament destine diners i esforços a millorar la zona del Cambro? Quin profit trauen d'arrancar i destrossar les plantes i arbres del jardi? Quin benefici els aporta?  Totalment incomprensible i censurable l'actuació d'aquells que fan de la destrossa del mobiliari i instal·lacions municipals, que paguem tots, l'objecte de la seua vandàlica actuació. 

 

Esperem que en el Parc del Cambro no passe igual com al Parc del Cantalot que, en uns quants mesos després de la inauguració, es va haver de reparar els jocs  i canviar-ne alguns per altres antivandàlics, i a més a més, fins i tot es va canviar tres o quatre vegades el suro que entapissava la zona de jocs perquè va ser objecte d'actes vandàlics, com ací vam publicar en el seu moment. 

És clar que hi ha obligació de l'Ajuntament d'atendre al manteniment de les instal·lacions que es deterioren amb l'ús normal, però hi ha també l'obligació de la ciutadania d'actuar amb responsabilitat, de col·laborar i de ser conscient que la conservació és cosa de tots i totes, que tots hem de contribuir-hi, i que cal la col·laboració ciutadana, amb la denúncia dels que actuen en contra de l'interes general de Tavernes.