L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 17 d’abril del 2021

DIA 17 ABRIL: Info Covid-19 d'avui al País Valencià i algunes comparatives


El País Valencià ha notificat avui dissabte 193 casos nous de coronavirus, que són  vuit casos més dels registrats el dissabte passat i que situen la xifra total de positius en 388.245 persones des de l'inici de la pandèmia. 

Hem registrat tres morts per coronavirus des de l'última actualització, una menys de les notificades el dissabte passat, per la qual cosa el total de defuncions des de l'inici de la pandèmia és de 7.248.

La Conselleria de Sanitat no ha oferit en ser dissabte dades sobre l'evolució de la pressió hospitalària ni sobre la situació del coronavirus en les residències de majors. 

Aquest dissabte s'han notificat sis brots de COVID-19 des de l'última actualització. Tots ells d'origen social i el més gran a Elx, amb vuit casos.

• València: 4 casos. Origen social
• Alboraia: 4 casos. Origen social
• València: 5 casos. Origen social
• Sagunt: 5 casos. Origen social
• Elx: 8 casos. Origen social
• L'Eliana: 3 casos. Origen social

XIFRES RESUM


✅ 🔴 Hi ha hagut 3 defuncions, les 3 a la província de València.

✅ 🟢 Des de fa mig any (el 19 d'octubre passat) no es registrava una xifra tan baixa de defuncions.

✅ 🔴 Hi ha hagut 193 NOUS CONTAGIS. Es registra un increment del 4,3% respecte al nombre de casos produït el dissabte passat (185).

✅ 🔴 S'han registrat 6 nous brots (1 més que el dissabte de la setmana passada): 1 a la província d'Alacant i 5 a la província de València. El total de contagis és de 29 persones pel que la mitjana per brot és de 4,83 persones.

VACUNACIÓ

✅ 🟢 Segons dades del Ministeri de Sanitat, el 100% de la població de 80 i més anys del País Valencià ja ha rebut almenys una dosi de la vacuna. I el 58,2% d'aquest segment d'edat ja ha rebut les dues dosis.

✅ 🟢 Hem administrat un 93,6% del total de dosis subministrades. Són 3,6 punts més que la mitjana del conjunt d'Espanya. És la segona comunitat autònoma amb major percentatge de vacunes administrades, només per darrere d'Extremadura.

✅ 🟢 El 7,1% de la població de 61 i més anys de la Comunitat Valenciana ja ha rebut les dues dosis de la vacuna. I el 21,8% ha rebut almenys 1 dosi.